Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz
Fiyat Sorunuz

İlkbahar ve yaz günlerde en çok tercih edilen giysiler kuşkusuz ferahlık ve rahatlık veren ürünlerdir. 2022 ilkbahar yaz koleksiyonu kadın giyim ürünlerimizle sıcak günlerinizin neşesini Body Form ile bulabilirsiniz.

Yaz trendlerini yakından inceleyerek malzemesinden modeline kadar en ince ayrıntısına kadar bir araya getirdiğimiz 2022 İlkbahar ve yaz koleksiyonu ürünlerimiz ile çok her zevke ve tarza yönelik seçenekler sunuyoruz.

2022 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu Ürünlerimiz

Güneşli günlere en çok yakışan hiç kuşkusuz canlı renklerdir. Canlı renkleri ön plana çıkardığımız bu kategorinin en çok tercih edilen ürünleri arasında şifon elbiseler vardır. Giyen kişiye sunduğu rahatlık ile sıcak günlerde kişiye serinlik veren şifon elbiseler hem kısa hem de uzun seçenekleri ile Body Form’un 2022 ilkbahar – yaz koleksiyonunda yerini almıştır. Canlı renklerin ve yazın habercisi tasarımların hakim olduğu şifon elbise seçeneklerimiz ile hem yaz günlerinizi ferah ve şık geçirebilirsiniz.

Yaz günlerinin en çok tercih edilen bir diğer ürün çeşidi de bluzlardır. Özellikle şifon, tül, ipek, keten gibi kumaşlardan üretilen bluzlar her yaşa hitap edilen ürünlerdir.  Bluzlar gerek kullanım gerekse temizlik aşamasında büyü avantajlara sahiptir. Bir bluzu hem etekle hem de pantolonla kolaylıkla kombin edebilirsiniz. Ayrıca bluzlar ortam olarak da hemen hemen her alanda giyilebilen giysilerdir. Hem günlük hayatta hem de özel gün ve davetlerde kadınlar bluzlarla çok kolay kombin yapabilirler.

Şık görünmenin en kolay yollarından bir tanesi olan takım elbise modellerine de 2022 ilkbahar – yaz koleksiyonumuzda yer verdik. Çizgili, düz renk, desenli gibi birçok çeşidi bulunan takım elbise modellerimizi sitemiz üzerinden güvenle ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Son yıllarda birçok renk ve model seçeneğiyle trend olan tulumlar da 2022 ilkbahar – yaz koleksiyonu ürünlerimiz arasındadır. Hayatınızın her anında büyük bir rahatlıkla giyebileceğiniz yazlık tulum modelleri genellikle penye, saten ve ipek gibi malzemelerden üretilir. Çünkü yazlık tulum modellerinin terletmemesi ve serin tutması gerekir. Bu rahatlığı ile sağlayan ise bu tür kumaşlar sağlamaktadır.

Hem giyim olarak hem de kullanım olarak büyük bir kolaylık sağlayan tulum modellerimiz sayesinde her gün kombin aramak zorunda kalmazsınız. Kendi başına çok şık bir kombine taş çıkaracak tulum modellerini 2022 ilkbahar – yaz koleksiyonumuzda bulabilirsiniz.

İlkbahar yaz sezonu için dolabınızda biraz değişiklik yapmak isterseniz dantelli elbise modellerimiz de dikkatinizi çekebilir. Kıyafetlerinizde ince detaylar olmasına dikkat ediyorsanız, dantelli elbise modellerimize göz atmanızı öneririz. Modellerimiz için özel olarak tasarlanan danteller elbise modellerimizle buluşarak eşsiz bir zarafet sunar.  Dantelli elbise modellerinde danteller genellikle yaka ve sırt bölümünde bulunur. Ancak bazı dantelli elbiselerde kollarda yada elbisenin tamamında dantel görmek mümkündür.

Güneşli ve sıcak günlerde sizi enerjik ve şık gösterecek bir diğer koleksiyon ürünümüz de kuşaklı elbiselerdir. 2022 ilkbahar yaz koleksiyonumuzdaki ürünler arasında en beğenilen modellerden olan kuşaklı elbise modelleri ile yaz neşesini her zaman üzerinizde taşıyabiliriz.

Body Form Farkı ile 2022 Yaz Koleksiyonu

Her moda döneminde giyim sektöründeki bütün firmalar gibi Body Form olarak sektörümüzdeki trendleri yakından takip ettik. Son yıllarda en çok tercih edilen desen, renk ve kumaş çeşitlerini araştırarak bu koleksiyon için kendi yol haritamızı çizdik. Yol haritamız sayesinde hangi ürünler üzerinde ve hangi desenler üzerinde nasıl çalışmalar yapacağımızı belirttik. Karşınıza bu muhteşem ve içinde göz alıcı ürünlerin bulunduğu 2022 ilkbahar yaz koleksiyonumuzu oluşturduk.

Kurulduğumuz ilk günden itibaren uygun fiyata yüksek kaliteli ürünleri müşterilerimizle buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. En büyük sermayemizin ve reklamımızın müşterilerimizin memnuniyeti olduğunun bilincindeyiz. Bu prensip çerçevesi içinde müşterilerimize en iyi kaliteyi en iyi fiyata en şeffaf şekilde sunuyoruz.

Mutlu müşterilerden oluşan büyük ailemize katılmak için yapmanız gereken tek şey en kısa sürede  bizimle iletişime geçmektir.

WhatsApp Listemize Kayıt Olun
WhatsApp Grubumuza Katılıp Yeni Gelen Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Telefon Numaranızı Giriniz
Merhaba, Nasıl Yardımcı Olabiliriz?